Breadcrumbs


Login Form




A la carte

Menu a la Chef
Vanaf 4 pers.   €19,- p.p.


China kent een eeuwenoude geschiedenis, waar men nog steeds veel over leert. De mens leeft op dit moment in een tijd waar deze chinese mysteries met gemak worden ontraadselt. Onze chefkok wil graag de kans aanbieden om zijn ontdekkingen van de Chinese cuisine aan onze gasten te openbaren. De gerechten die met veel zorgvuldigheid en passie worden voorbereid, zullen de smaakpapillen van elke culinaire fijnproever doen prikkelen op de manier zoals de oude meesters het alleen kunnen. U zult het gevoel krijgen alsof u terug bent in het oude China. 

Vraag voor meer informatie bij een van onze collega's. Zij staan u graag te woord.

Pekingeend is misschien wel het beroemdste gerecht uit de keuken van de Chinese hoofdstad. Het gerecht, gebaseerd op de "lang leven" keuken, was zeer geliefd bij de mandarijnen in de paleizen van het oude China. Rond dit van oorsprong keizerlijke gerecht is een compleet menu samengesteld, met veel aandacht voor de ingrediënten en de bereidingswijze.


MENU PEKING
vanaf 2 pers. p.p. €24,50


VOORGERECHT

Ya Chun
(Reepjes eendenvlees, opgerold in een flensje)


SOEP

Ya Thang
(Gebonden soep met eendenfilet en groenten)


HOOFDGERECHTEN

Tjau Ya Si
(Eendenfilet, roergebakken met groenten)

King Du Naw Youk
(Runderhaas met licht pikante saus, bereid naar traditioneel recept)
Yun Tai Gah
(Gevulde Chinese garnalen in oestersaus)

Zhau Chou Yu Pian

(Zeeduivel met zoetzure saus)


Voor zover niet anders vermeld zijn alle gerechten met witte rijst.
Bami of Nasi: €0,50 extra en Mihoen of Chinese Bami: €1,90 extra.


Omdat Kanton aan het water lag is het door de jaren heen uitgegroeid tot een van de belangrijkste buitenlandse handelspoorten. Het is dan ook geen wonder dat de Kantonese keuken duidelijk door het westen is beïnvloed qua kookgewoonten en het gebruik van specerijen.

MENU KANTON
vanaf 2 pers. p.p. €24,50

VOORGERECHT
Dim Sum
(3 soorten Kantonese pasteitjes, in mandjes gestoomd)

SOEP
Tsai Thang
(Groentesoep)

HOOFDGERECHTEN

Hai Sang Ding
(Verse groenten met gefileerde kip en zeebanket in een vogelnestje)

Ten Su Youk
(Gefileerde kip, volgens twee kookmethoden, eerst gefrituurd en daarna roergebakken in een wok)

Tau Chi Naw Youk
(Roergebakken runderhaas in gefermenteerde soja en overgoten met een knoflook-paprikasaus)

Gah Liu
(Gekruide, hele Chinese garnalen)

Voor zover niet anders vermeld zijn alle gerechten met witte rijst.
Bami of Nasi: €0,50 extra en Mihoen of Chinese Bami: €1,90 extra.


Gaan we naar het westen van China, dan komen we in het binnenland van Szechuan en aangrenzende provincies, zoals Yumman. Vanwege de hoge vochtigheidsgraad en de extreem koude winters, houdt men hier van voedsel dat pittig en sterk gekruid is. Spaanse pepers en knoflook zijn hier vaak de gebruikte ingrediënten.

MENU SZECHUAN
vanaf 2 pers. p.p. €24,50

VOORGERECHT
Tja Tan Gel
(Gebakken lapjes deeg met vlees, garnalen en groenten)

SOEP
Siun Lai Thang
(Pittig gekruide soep uit Szechuan met groenten en vlees)

HOOFDGERECHTEN

Kung Po Ji Ding
(Pittig gekruide gefileerde kip met cashewnoten)

Hung Gah
(Hele Chinese garnalen in pikante wijnsaus)

Yu Shiang Naw Youk
(Roergebakken runderhaas met Szechuan saus)

San Ku Rou Pin
(Varkenshaas met 3 soorten champignons)


Voor zover niet anders vermeld zijn alle gerechten met witte rijst.
Bami of Nasi: €0,50 extra en Mihoen of Chinese Bami: €1,90 extra.


Kanton is gelegen aan de oorsprong van de rivierdelta Parel. Zeebanket van voornamelijk zoutwatervissen is dan ook een van de vele specialiteiten van de Kantonese keuken. De basis van deze keuken wordt gevormd door het roerbakken in de wok. verder wordt de keuken gekenmerkt door een kleurige stijl en gebruik van een vrij lichte sojasaus.

MENU HAI XIN
vanaf 2 pers. p.p. €32,00

VOORGERECHT
Tjau You Yu
(Gepaneerde inktvis, licht gefrituurd)

SOEP
Yung Thang
(Heldere kippenbouillon met visballetjes)

HOOFDGERECHTEN

Hai Tai Zhu
(Coquille met kreeftensaus)

Tong Ku Long Li
(Gebakken tongfilet met Chinese champignons)

Dim Sum
(Een gestoomd tussengerecht)

Yun Tai Gah
(Gevulde Chinese garnalen in oestersaus)

DESSERT
Assortiment vruchten en ijs

Voor zover niet anders vermeld zijn alle gerechten met witte rijst.
Bami of Nasi: €0,50 extra en Mihoen of Chinese Bami: €1,90 extra.


Met dit menu maakt u kennis met een dwarsdoorsnede van de uitgebreide Chinese keuken. Speciaal voor onze gasten selecteerde onze koks een aantal typische delicatessen uit de verschillende provincies. Deze alom geliefde gerechten zijn op meesterlijke wijze bij elkaar gebracht tot een gevarieerd en smakelijk geheel.

MENU TIN KON
vanaf 2 pers. p.p. €34,00

VOORGERECHT
Jie Li Gah
(Gebakken Chinese garnalen met zeesaus)

SOEP
Tinkon Thang
(Soep met garnalen, vlees, kip en groenten)

HOOFDGERECHTEN

Hai Sang Ding
(Verse groenten met gefileerde kip en zeebanket in een vogelnestje)

Sang Kwak
(Gekookte tongfilet met kreeftensaus)

Dim Sum
(Een gestoomd tussengerecht)

Tau Chi Naw Youk
(Roergebakken runderhaas in een gefermenteerde soja, overgoten met een knoflook-paprikasaus)

DESSERT
Assortiment vruchten en ijs

Voor zover niet anders vermeld zijn alle gerechten met witte rijst.
Bami of Nasi: €0,50 extra en Mihoen of Chinese Bami: €1,90 extra.